Bilbao 3 – Celta 2

Mal xornada para os equipos galegos que perderon na sua totalidade tanto o Celta en primeira, como o Lugo e o Deportivo na segunda división.  O R. C. Celta ven de perder por 3 a 2 nun gran partido disputado no novo estadio de San Mamés no que os dous equipos, dispuseron de ocasions pero no que o Bilbao, supo recoller o éxito da victoria.

Os primeiros minutos do partido nos deixaron un Bilbao correoso e peleón, disputando cada lance do encontro como si fora unha final e aínda que levaban todo o perigo, o Celta lograba adiantarse por obra de Charles, que fallaría un penalti minutos despois. A alegría pouco durou nos de Vigo, xa que tan solo 6 minutos despues, lograba o empate os leons.

De este modo, remataba a primeira parte, cun empate a uns inxusto debido o dominio local, pero tamén cun penalty errado por Charles que podía haber adíantado o Celta.

Na segunda parte, mais do mismo, un Bilbao entregado lograba dous tantos mais poñendo o 3 a 1 no marcador, que recortaría o canteirán Santi Mina para deixar o definitivo 3 a 2.